Invitatia de nunta si culorile acesteia

Oricine a trecut macar o data prin emotia si stresul pe care le implica organizarea unui eveniment, stie ce inseamna micile detalii si cat de mult conteaza ele pentru rezultatul final. Vorba americanului, “God is in the details”, este extrem de emblematica pentru situatii de acest gen si cine nu crede va vedea la final cum micile detalii pot ruina o munca de cateva luni pentru organizarea unei nunti sau a unui botez, sau a oricarui eveniment care va doriti sa iasa perfect. 

Unul dintre detaliile care conteaza este culoarea evenimentului. Greu de respectat fara consiliere de specialitate, insa ar fi ideal ca toate componentele care contribuie la crearea unui concept unitar pentru evenimentul dumneavoastra sa fie centrate in jurul unei teme principale si a unei culori. Ani buni s-au purtat nuntile ivoire, unde incepand cu rochia miresei si costumul ginerelui, si terminand cu minunatele invitatii de nunta si decoratiunile pentru biserica si restaurant totul era ivoriu, exprimand puritate si candoare. S-au purtat apoi nuntile burgundy, stilate si elegante, si apoi extravagantele nunti mov sau lila… Pentru anul 2014 mirii care isi organizeaza singuri nunta au de ales intre mai multe stiluri pentru nunta, pornind de la cel elegant clasic si mergand pana la stilul retro, vintage. Din punct de vedere al culorilor ne invartim in zona bej, galben stralucitor, auriu si chiar ciocolatiu, dar si verde fistic sau albastru regal. 

Oricare ar fi culoarea aleasa este important ca aceasta sa se regaseasca si in invitatiile care le vor fi trimise celor apropiati. Astfel, fie invitatia in sine va fi in culoarea aleasa ca marca a evenimentului, fie fontul cu care va fi scrisa invitatia va fi ales in culoarea respectiva, fie fundita sau plicul invitatiei. De asemenea, interesant ar fi ca meniurile pentru masa si marturiile alese sa aiba si ele aceeasi tema cromatica.