Bali - traditie spirituala la fiecare pas

Bali ofera o combinatie unica de plaje romantice, cultura exotica si oameni prietenosi. Fie ca vrei sa te relaxezi la un spa de cinci stele, sa explora dealurile si terasele de orez sau pur si simplu vrei sa stai la soare, aceasta insula indoneziana captivanta iti va oferi vacanta ideala.

Insula Bali este o destinatie de vacanta perfecta pentru toate varstele si ofera cate ceva pentru fiecare dintre noi. Acest paradis tropical are un amestec unic de facilitati turistice moderne, combinate cu posibilitati infinite de shopping si un trecut bogat si diversificat. Poporul balinez este mandru de prezenta culturilor hinduse, unice fata de abundenta de Islam, religia dominanta in intreaga Indonezia. Acest lucru este inca reflectat in viata de zi cu zi si poate fi intalnit in numeroase ceremonii, festivaluri balineze, temple magnifice si palate. Unele dintre cele mai bune plaje din lume pot fi gasite pe partea de est a insulei - un refugiu minunat pentru familii, cu intinderi de nisip alb si mare blanda. Rezerva acum un bilet catre cea mai interesanta si spirituala regiune a Asiei. Intra pe agentie-turism-timisoara.ro si consulta ofertele hotelurilor si vilelor din zona. Cu asa o diversitate culturala, Bali este destinatia care nu trebuie ratata.

Bali ofera peisaje uimitoare si panorame dramatice care niciodata nu inceteaza sa impresioneze. O serie de vulcani maiestuosi se intind de-a lungul partii de nord a insulei, iar impreuna cu parcul Bali National West acopera cea mai mare parte a regiunii. Zona de campie din sud este acoperita de sute de mii de plantatii de orez, care sunt deservite de unul din sistemele de irigare cele mai elaborate si avansate din lume, ceea ce face posibil cresterea de doua sau mai multe culturi de orez intr-un an.

Daca iti planifici luna de miere sau, pur si simplu, cauti o locatie dornica de aventura, un sejur Bali dezvaluie minuni la fiecare pas. Amestecul de momente linistite alaturi de marea turcoaz, excursii la templele exotice, vulcani dramatici si chei de smarald, vor face din vacanta ta o amintire de neuitat.