Relocarea e mai simpla cu serviciile de mutare mobila international

Calea strainatatii nu e o optiune buna la prima vedere, dar e de preferat atunci cand nu-ti mai merge nimic in tara ta si locul de munca la care tineai a disparut. Decizia e sfasietoare, e brutala, insa nu e discutabila daca mai ai si copii de crescut. Cel mai bine este sa te muti in strainatate cu intreaga familie iar pentru mutare mobila international sa apelezi la o firma specializata pentru a nu te stresa inutil. Daca destinatia ta e undeva in Italia, Germania, Franta, Anglia, atunci transportsigur.ro e alegerea ideala.

Cu o experienta vasta in domeniul transportului, recunoscuta de toti colaboratii firmei, transportsigur.ro si echipa de specialisti va evalua cererea ta in functie de ce detalii le furnizezi – unde vrei sa te muti, cum anume, ce iei cu tine, ce distanta este intre cele doua destinatii etc. Un alt detaliu important in mutare mobila international va fi legat de montarea si demontarea mobilierului si gradul de complexitate al pieselor care-l alcatuiesc. La cateva zile de la stabilierea exacta a etapelor mutarii, la data stabilita de client, toate mobilele vor fi impachetate, protejate si urcate in dube sau autoutilitare si chiar asigurate suplimentar la cerere. Pe un transport se pot cara pana la 3.5 tone, masinile fiind dotate cu GPS modern, lize electrice si lifturi de incarcare. Cat despre conditiile de siguranta pentru mutare mobila international, soferii special antrenati vor avea grija de stabilitatea bunurilor dvs. si de mersul masinii de transport pe tot parcursul drumului.

Intr-un final, mobila va fi descarcata si reasezata in noua locuinta exact asa cum isi doreste familia care a apelat la serviciile transportsigur.ro. Experienta de mai bine de 10 ani pe piata, seriozitatea, eficienta si garantia transportului sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa apelati la o firma de transport profesional cand doriti sa va mutati in alta tara.