Cazuri bizare de dependenta de spital

Barbatul care voia un atac de cord cu orice pret. Dupa o calatorie in Cumbria, un barbat de 67 de ani s-a trezit cu dureri in piept si probleme respiratorii. Avusese deja doua atacuri de cord asa ca s-a dus la doctor. A fost spitalizat cu edem pulmonar, lichid la plamani si atac de cord posibil, urmand a fi investigate minutios ambele diagnostice. Dupa cinci zile de tratament intensiv, pacientul fost trimis acasa perfect sanatos. Patru luni mai tarziu a ajuns la Unitatea Primiri Urgente cu posibil stop cardiac.

A fost iar tratat pentru edem pulmonar si i s-a facut masaj cardiac. A doua zi dimineata, barbatul era iarasi perfect sanatos. Medicii, suspiciosi, i-au facut o fotografie sa-l aiba in vedere pe viitor. Seara, in aceeasi zi cand a fost externat, iar a venit la urgente, tot cu stop cardiac. Pacientul a fugit de a rupt pamantul cand a auzit ca mediculc care-l consultase dimineata era si acum de garda… Iritatia rozalie. Recent, un fetiscana de 10 ani a dezvoltat cam aceleasi simptome ca bolnavii de dependenta de spital. Ajunsa la urgenta, fetita s-a plans ca i-au aparut niste urme ciudate rozalii sub ochi. Urmele erau sub ochi de 12 ore. Un medic chiar a diagnosticat-o cu echimoza (sange sub piele din capilare sparte) si amiloidoza sau alte boli care aveau legatura cu vatamarea minora a tesuturilor din jurul ochilor.

Cand fetita a fost curatat cu alcool medicinal, pentru ca medicilor li s-a parut suspecta culoarea si forma, urmele de decolorare a pielii au disparut. Fetita a recunoscut ca si le facuse singura cu un marker roz. Copiii mai triseaza cu fel de fel de trucuri ca sa nu mearga la scoala, dar fetita aceasta a fost chiar foarte creativa si curajoasa de s-a dus la spital si a incercat sa prosteasca oameni cu pana la 30-40 de ani experienta medicala…