Masaj ca la salon in confortul caminului sau biroului tau

Ti-ai dorit vreodata sa ajungi acasa sau la birou si sa fii intampinat de propriul tau maseur care sa iti ofere un masaj diferit in fiecare zi si asta fara sa-ti ia nici un ban? Pare ceva desprins din reclamele din strainatate insa este posibil. Cum? Cu un fotoliu de masaj de la komoder.ro, desigur.

Cu un pret bun, garantie 2 sau 3 ani, transport gratuit, si o oferta variata de modele si designuri, orice fotoliu de masaj prezentat pe site poate sa va relaxeze intr-un mod inedit, simplu si confortabil. De exemplu. Un fotoliu de masaj Inada va poate aplica un masaj prin Tragere-Strangere Shugi cu perne de aer, un masaj complet al bratelor, chiar si cei mai tineri din familia dvs. pot profita de pe urma binefacerilor sale. Functiile de balansare, Strech sau diferite tipuri de masaj aplicate pentru intreg corpul sau doar pentru anumite parti din corp, in diverse perioade ale zilei si vibratiile excelente atunci cand esti incordat sunt doar cateva beneficii pe care le poti avea daca achizitionezi unor fotolii de la komoder.ro.

La randul lor, fotoliile de masaj Humantouch, o inovatie in domeniu, asigura masaj pentru destindere, stretch, masaj prin lovituri usoare ale corpului, dar si pentru tonifierea organismului. Programarea automata si memorarea anumitor setari pentru o mai rapida pornire a programelor preferate de masaj fac din Humantouch un brand pe care oricine si l-ar dori alaturi de el poate toata viata. Masajul pentru umeri si gat, pentru sportivii de performanta care trebuie sa fie mereu in forma, pentru seara, pentru cand veniti de la locul de munca sau de revitalizare a corpului dupa o zi si o noapte lunga sunt alte cateva avantaje ale unui fotoliu de masaj cumparat de pe komoder.ro.

Ele completeaza pleiada de functii inteligente ale fotoliilor Humantouch si le situeaza in topul recomandarilor pentru o relaxare profesionista fara pic de efort sau cheltuieli in plus.