Cauta un expert in proiecte de case mici si regaseste-ti linistea pierduta

Casuta noastra, cuibusor de nebunii, te asteapta ca sa vii. Cam asa descria Gica Petrescu casa viselor sale in urma cu multi, multi ani. Idealul trasat de melodiile nemuritorului Gica s-a transformat intre timp, casuta mica, cuibusorul devenind vila, nebuniile devenind probleme…

Totusi, cu totii ramanem cu nostalgia unei casute, undeva, departe de aglomeratie, unde sa ne petrecem cateva clipe meditand si razand sau plangand de bucurie alaturi de cei dragi. Mai cautate decat proiectele pentru case mari, proiecte de case mici sunt mai ieftine si mult mai realiste, mai usor de pus in practica decat cele foarte complexe. Suprafetele utile pornesc de la 60-70 de metri patrati si ajung chiar si la 120 de metri patrati, locuintele pot fi cu parter, tip casa de vacanta, individuale, unifamiliale ori locuinte duble cuplate. Cele mai populare sunt cu siguranta casele de vacanta, acolo unde ne simtim cel mai bine, nu? Sistemul constructiv este, in genere, din zidarie portanta, proiectele DTAC si PT sunt incluse in proiecte de case mici. Daca timpul nu este de partea clientilor, se pot realiza si proiectari complete cu toate fazele determinante si chiar predarea la cheie. La cerere se pot realiza proiecte de case mici rotunde sau cu un design personalizat, in ton cu viziunea clientului.

Pe de alta parte, se pot face si recompartimentari pentru a avea spatii mai mari, prin desfiintarea de pereti care nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii-de obicei, un inginer structurist se va ocupa de toate detaliile recompartimentarii conform normelor in vigoare. Preturile caselor si proiectelor sunt destul de mari, inca, la noi, motiv pentru care numai cei care au bani multi si isi pot permite rate de mii de euro pot sa isi faca o astfel de locuinta. Satisfactia este garantata dupa cateva luni de lucru, iar vacantele sau momentele de tihna vor fi cu totul altfel intr-o casuta micuta, linistita si sigura, pentru toata familia.