Cea mai delicioasa si mai gustoasa mancare cu specific libanez o gasiti la Mezze

V-ati saturat de mancarea mult prea procesata si plina de grasimi si carbohidrati? Alegeti mancare cu specific libanez de la mezze.ro. Cunoscuta in toata lumea pentru simplitatea si gustul foarte bun, mancarea libaneza este cea mai buna alegere indiferent de momentul din zi in care doriti sa mancati ceva bun, ieftin si cu o savoare de care va veti aminti tot timpul.

O combinatie interesanta de arome si gusturi europene si occidentale, asiatice, bucataria libaneza are mereu cele mai bune preparate din legume sau carne de cea mai buna calitate, procesate foarte putin si cu vitamine multe si gusturi unicat. La Mezze aveti in oferta mai bine de sase tipuri diferite de preparate, de la salate de masline sau de rosii cu busuioc, pana la supe creme de pui sau supe linte. Din meniul variat puteti sa comandati si aperitive calde sau reci, in speta niste sarmalute aburinde in foi de vita, niste creme de iaurt cu menta, paste de naut sau de vinete, linte cu orez si ceapa prajita sau houmous preparat in toate felurile posibile, deosebit de sanatos.

Aceste mancaruri savuroase pot fi „asortate” cu gratare si sandvisuri gustoase cu carne sau fara, dar si cu un desert dumnezeiesc cu crema de lapte si apa de flori, baclavale suculente si un iaurt cu usturoi si menta. La carne puteti sa dati un gust deosebit fiecarei bucatele cu pasta de usturoi, sosul de rosii sau de falafel, facut din pasta de susan, putin usturoi si sare dupa gust. Comenzile mancare cu specific libanez facute la Mezze vor ajunge rapid in orice zona a Bucurestiului si in imprejurimi, mancarea va fi mereu calda si delicioasa, iar preturile vor fi speciale pentru o bucatarie unica si incredibil de atragatoare atat din punct de vedere cromatic, cat mai ales al gustului deosebit.