Ai nevoie de curatenie la domiciliu?

O casa curata garanteaza siguranta si sanatatea proprietarilor care locuiesc in ea. Mizeria si praful pot duce la imbolnavirea grava a membrilor familiei, la degradarea locuintei si la imposibilitatea unei vieti normale. Pentru cei care nu au timp sa faca curatenie ca la carte au aparut si in Romania servicii curatenie la domiciliu prestate de firme specializate cu experienta.

Una dintre acestea este Rovent, Vulpea Pamatuf, care ofera in premiera in Romania servicii de degajare, dezinfectare sau curatare a locuintelor unde sunt focare de infectie sau pot aparea astfel de focare. Serviciul curatenie la domiciliu de tip biohazard distruge toate sursele de infectare si asigura o locuinta numai buna de folosit in conditii normale. Echipamentele folosite, substantele de igienizare si operativitatea echipei trimise recomanda Rovent drept cea mai buna firma de curatenie la domiciliu pe care o puteti angaja chiar acum sa va scape de daunatori si mizeria acumulata in luni sau chiar ani. De alfel, Rovent asigura si curatenie industriala zilnica, chiar in spatiile de productie sau in cele de depozitare, echipa va matura si va spala mecanic pardoselile dure, sau va spala cu mopuri si galeti dublu compartimentate. De asemenea, vor fi curatate si zonele inalte, locuri inaccesibile din casa. Revenind la curatenie la domiciliu, trebuie amintita si curatenia dupa constructor sau renovare, care e mult mai complexa si poate sa se intinda pe mai multe zile.

Rovent si echipa de profesionisti vor evacua molozul adunat, va aspira toata casa, vor fi curatate toate geamurile, sterse, usile, gresia, faianta, parchetul, iar in final va fi sters si praful de pe mobila si va fi lustruita. Serviciile de curatenie dupa constructor sunt pretate atat pentru persoane fizice, cat si juridice, iar preturile variaza de la 5-8 lei pe mp, la cea dupa constructor, la 4 lei pe mp pentru birouri. In cazul curateniei rezidentiale, preturile sunt sensibil mai mari, de la 350 lei pentru garsoniera, la 600 lei pentru apartament cu patru camere si 8-10 lei pe mp la case si vile.