Cum sa ai cele mai reusite invitatii botez?

Nici un botez nu seamana cu altul, asta e clar. Fiecare familie isi doreste sa iasa in evidenta si sa fie diferita, sa nu existe elemente comune cu alte botezuri la care au luat parte pentru a nu fi acuzati ca s-au inspirat de acolo sau ca nu au chiar asa de multa imaginatie. Ca sa puteti sa ii impresionati pe invitatii vostri si sa veniti cu niste invitatii botez pe care acestia sa nu le fi vazut pe nicaieri ar fi bine sa tineti cont de niste reguli simple.

Prima regula: nu cautati sa fiti „clasici”. Da, stim, e mai safe sa comandati niste invitatii clasice, mai ieftine, fara prea multe decoratiuni si aplicatii, insa clasicul nu e tocmai cel mai potrivit atunci cand va doriti sa iesiti in evidenta si sa nu aveti invitatii botez cum ati vazut poate la prietena dvs. cea mai buna. Clasicul e bun daca nu prea conteaza cat de original esti si atunci cand se pune accent strict pe informare. Daca sunteti in cautarea senzationalului, atunci nu e bine sa incepeti cu ceva clasic pentru ca si nota petrecerii de botez va fi tot clasica, ceea ce nu e bine pentru ca poate fi plictisitor.

Regula a doua: mizati pe decoratiuni de efect, pe imagini cu bebelusul si desene animate colorate cat mai simplu, eventual caricaturi. Distractia si zambetele trebuie sa fie de baza, asa ca nu e cazul sa deveniti sobri cand vine vorba de design si cum arata per total invitatii botez. Ele trebuie sa fie cat mai jucause, sa ii faca pe invitati sa isi doreasca sa-l cunoasca pe micut si sa fie in ton cu gingasia si puritatea noului venit in familia fericita.

Al treilea pas si cel mai important: fiti creativi, cat de creativi puteti. Imaginatia si creativitatea sunt doua lucruri foarte rare, insa cei care le au ar trebui sa beneficieze de pe urma lor cat pot. Daca aveti idei multe si frumoase si putina privire de ansamblu asupra problemei invitatiilor nu va temeti sa va implicati in creionarea lor. Indiferent ca vi le face un particular sau o firma, designerul va fi incantat sa lucreze alaturi de dvs. pentru reusita evenimentului. Fiti indrazneti si veti avea numai de castigat!