Economiseste bani si spatiu cu noii saci vidat haine de cea mai buna calitate

De cate ori pana acum nu ati luat o haina din dulap, dintr-o cutie sau un sertar si vi s-a parut ca miroase prea urat, asa ca ati bagat-o din nou in masina de spalat. In general, cu cat mai inchis este spatiul in care e depozitata o tesatura, cu atat riscul de mucegaire si de deteriorare creste, de unde si mirosul neplacut, de „statut”. Inainte, alta solutie nu prea exista decat spalarea sau folosirea unor substante parfumate pentru improspatarea aerului din cutii sau din rafturile prea inguste si neaerisite.

Astazi, gratie unor oameni foarte practici, nu ne mai chinuim sa scoatem mirosurile neplacute pentru ca exista saci vidat haine. Tehnologia, daca putem sa ii spunem asa, din spatele sacilor de vidat nu este noua. Vidarea e utilizata de ani buni in mai toate industriile importante pentru conservare si stocare, transportare articole in perfecta siguranta. Cand se scoate aerul dintr-un anumit spatiu, vidul obtinut are si proprietati antiseptice, nu se pot dezvolta bacterii si microbi, fereste produsul de socuri si nu permite umezelii sa actioneze asupra lucrurilor din spatiul respectiv.

Folosirea unor saci vidat haine este foarte simpla si eficienta: doar puneti hainele aranjate frumos una peste alta in sacul de vidat, il inchideti, luati un aspirator, scoateti aerul si le puneti la depozitat in dulap. Locul ocupat e mult mai mic, tesaturile rezista, nu aveti mirosuri neplacute, spori de mucegai, umezeala excesiva, sunt ferite de praf sau atacul moliilor.

In plus, pentru ca sunt transparenti, puteti organiza usor tot ce depozitati si puteti gasi, la nevoie, tot ce doriti dintr-o privire. Preturile sacilor sunt mici, se gasesc mai peste tot, sunt foarte flexibili, in sensul ca pot fi folositi si pentru depozitarea obiectelor cand va mutati, pentru aranjarea mai usoara a anumitor materiale mai pretentioase, cum e stofa, matasea.