Curieratul international Sameday – unic pe piata din Romania

Unul dintre cele mai cautate si importante servicii oferite de companiile de curierat din Romania este acela de curierat international. Insa nu toti jucatorii de pe piata de profil ofera acest tip de serviciu si mai ales nu la standarde maxime de siguranta si nu cu precizie si fara intarzieri. Daca livrarea de colete in afara tarii prin servicii standard care dureaza cateva zile nu mai era o noutate pentru Romania, serviciile de curierat international au beneficiat de un aer proaspat odata cu lansarea de catre compania Sameday a serviciilor internationale de curierat cu livrare in ziua urmatoare sau chiar a revolutionarului serviciu de livrare in aceeasi zi, in interval de numai cateva ore.

Astfel, cu ajutorul serviciilor profesioniste ale celor de la Sameday colete a caror livrare nu mai suporta amanare pot ajunge dintr-o tara in alta in numai cateva ore. Serviciul premium si de altfel unic pe piata de profil in Romania, On Board, asigura livrari internationale de plicuri si colete cu greutate sub 15 kg, intr-un interval de timp intre 3 si 12 ore, in functie de destinatie. Coletul se transporta ca bagaj de mana, cu primul avion catre destinatia necesara. Serviciul este valabil nu numai in Europa, ci si in Africa, Asia sau America de Sud, insa preturile variaza in functie de destinatie. Un serviciu la fel de precis si de rapid, insa la preturi mai accesibile, este si serviciul Next Flight Out, care asigura un termen de livrare intre 6 si 18 ore. Si acesta este dedicat tot livrarilor de plicuri si colete cu greutate sub 15 kg, si are ca destinatii Europa, Asia, Africa si America de Sud.

De asemenea, pentru cei care au nevoie de transport international insa nu au o livrare urgenta exista si serviciile Express, care asigura transportul coletelor in termen de 1-2 zile lucratoare in intreaga lume, la tarife foarte avantajoase, ca si serviciul Classic, ce livreaza in termen de 3-5 zile lucratoare in functie de destinatie.