Femeile si shoppingul

Noi, femeile iubim shoppingul, iubim sa colindam prin magazine, chiar si atunci cand nu avem in plan sa achizitionam ceva. Ce-i drept sfarsim prin a o face, pentru ca nu putem rezista ispitelor de pe manechine si nici dorintei de a fi cat mai cochete. Cel mai placut este sa imparti aceasta bucurie cu prietena ta cea mai buna. Stii ca in acest mod nu exista nici o sansa sa alegi un obiect vestimentar gresit.

Ea iti va spune transant “nu” atunci cand e cazul si nu va da din cap aprobator, cum ar face-o un barbat, doar ca sa te faca sa iesi mai repede din acel magazin, cu ceva in mana, bineinteles. Eu una, iubesc sa merg la cumparaturi cu prietena mea. Poate pentru ca avem amdoua cam aceleasi gusturi cand vine vorba de haine. Ne completam in idei si gasim intotdeauna exact piesa vestimentara potivita pentru outfit-ul pe care dorim sa il conturam. Uneori inspiratia vine pe moment, alteori trebuie sa vedem mai multe optiuni pentru a fi sigure ca alegem cea mai buna varianta. Asa ca, pazea, suntem la vanatoare si nu ne oprim pana nu suntem complet satisfacute. Imi place energia si entuziasmul cu care exploram fiecare magazin in parte, fiecare coltisor, ca si cum ar fi un templu ce ascunde comori nepretuite. Uneori se intampla sa gasim si comoara bine ascunsa. Sa vezi atunci ce ni se mai lumineaza fetele, ce ni se mai dilata pupilele, ce topaim de fericire. Desigur, nu putem sa omitem detaliile, suntem foarte atente la micile detalii.

Cand vine vorba de accesorizat o tinuta, nu ne oprim la prima pereche de cercei, sau la primul colier pe care il vedem expus. Trebuie sa “sapam mai adanc” pentru a ajunge la marea comoara. Ar fi bine daca le-am gasim din prima, dar de cele mai multe ori atunci cand cauti ceva sa se potriveasca tinutei deja alese, intampini obstacole. De aceea e nevoie de multa rabdare, dar noi femeile nu ducem lipsa de asta, mai ales cand e vorba de shopping. Asa ca, fetelor, spor la cumparaturi!